''

Frakt 59 kr | Fri frakt vid köp över 1200 kr

Frakt 59 kr | Fri frakt vid köp över 1200 kr 


Vill du ha hjälp av en inredare att skapa balans och hålla ihop en helhet i ditt hem? Att få det där hemmet som du längtar hem till.

Många känner att det är svårt att få ihop helheten och det finns så många val och att det då är skönt att ha någon som hjälper till att hålla ihop inredningen och guida i valen och få förslag presenterade för sig.

Har du känslan av att du vill skapa ett tidlöst hem, där du inte känner att du behöver byta ut/köpa nytt allteftersom trender vänder. Och lite mättad och trött på slit och släng och i stället vill skapa ditt hem med eftertanke.

Det börjar med att vi träffas och pratar igenom vad just ditt behov är och utifrån det arbetar vi vidare. Kanske har ni köpt hus, bygger ett nytt hus, ska skapa ett gemensamt boende tillsammans med någon, känner att det skaver hemma och du inte får en harmonisk känsla hemma.

Min inredningsstudio finns i Vetlanda och jag utgår från Vetlanda men arbetar i hela Jönköpings län och även på andra platser om det finns önskemål.

Från studion driver jag min webbutik, arbetar med olika inredningsprojekt. 

Vill man komma i kontakt med mig kring studion, vill handla eller liknande maila till michaela@mindfulhomes.se så kommer jag att hjälpa er! 

 

Michaela/ Stylist och inredare

 

 

 

 

 

Inredningstjänster

- Inredning av hem 

 - Inredning av arbetsplats eller annan miljö

- Digital inredningstjänst där vi samarbetar via mail och/eller telefon

 - Styling produkt- och miljöbilder

- Digital tjänst för dig som ska sälja din bostad, 

Konsultation kring vilka förändringar du bör göra med din befintliga inredning inför fotografering och visning för att visa din bostad från sin allra bästa sida.


Mindful homes finns på instagram som mindfulhomes.se och michaelastenqvist


 

Produkter
Övrigt